Jobber du som selvstendig konsulent?

Jobber du med problemstillinger innen strategi, innovasjon, forretningsutvikling eller markedsføring? Har du erfaring som management consultant i et av de anerkjente konsulenthusene? Som medlem av NXT Consulting Community får du tilgang til mange av de tingene man savner når man tar valget om å starte for seg selv.

Medlemsfordeler

NXT Consulting Community er et organisert medlemsnettverk av selvstendige konsulenter innen markedsføring, forretningsutvikling og innovasjon. Det innebærer at du som medlem får til en rekke felles fordeler og muligheter.  Alle medlemmer i NXT Consulting Community deler med, hjelper og jobber med hverandre. For selv om du jobber selvstendig, betyr ikke det at du står alene. I tillegg har NXT Consulting Community etablert et nettverk av partnere som gir alle medlemmene tilgang på fagspesialister fra reklame og mediebyrå, data og innsiktsmiljøer, samt spesialister innen teknologi og kunstig intelligens.

Faglig sparring og inspirasjon

Som medlem i NXT har er du en del av et faglig fellesskap som gir rom for kompetansedeling, erfaringsutveksling og faglig sparring. I tillegg arrangerer NXT egne fagseminarer for toppledelse og start-ups hvor det både er mulighet for å delta og også bidra i utviklingen av innhold.

Oppdragsmuligheter

Som selvstendig konsulent er du hele tiden på jakt etter neste oppdrag. NXT gir deg som rådgiver tilgang til flere relasjoner og oppdragsmuligheter.

Et sted å møtes

Fleksibilitet og muligheten for å styre din egen tid en viktig grunn til hvorfor du ønsker å jobbe selvstendig. Hos oss har du tilgang til et fysisk samlingssted i Oslo Sentrum, i tillegg til en virtuell arena for samhandling.

Hva kreves av deg som medlem?

NXT Consulting Community er noe mer enn et tradisjonelt konsulenthotell. Et medlemskap hos oss krever at du er villig til å investere noe av din tid i fellesskapet, både til å bli kjent med andre medlemmer, oppdragsmuligheter og at du deler din kompetanse og erfaring med de andre.

For at alle medlemmene har en gjensidig forpliktelse til fellesskapet, kreves det også en månedlig medlemskontigent av beskjeden størrelse.

Vil du vite mer?

Ta kontakt med oss for enn uformell kaffeprat om NXT Consulting Community, og hva det kan innebære av muligheter for deg.

Felter merket med (*) er obligatoriske.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.